3. marts 2011

Nyt design og et råb om hjælp

... arh hjælp og hjælp er vist så meget sagt, men jeg kan lure hvor mange der kigger forbi bloggen hver dag, og det stemmer ikke rigtig overens med, hvor få der er tilmeldt som faste læsere via Bloglovin og Google Friend Connect. Jeg vil vildt gerne blive ved med at kunne lave mandagskonkurrencer til jer, men jeg skal også helst have lidt at tilbyde firmaerne, så hvis du nu alligevel kigger herind once in a while, er du så ikke sød at melde dig til som fast læser? Så kan jeg sige "hey, se selv, jeg har 1.000.000.000 faste læsere - dét er sgu god reklame for jeres produkt!" :-) You see?


Både Bloglovin og Google Friend Connect links kan findes ude i højre side.


OG så er designet på bloggen ændret lidt. Kan I lide det? Jeg er selv i tvivl, men fik lige en mindre opsang om at det var lidt kedeligt - og det kunne jeg ikke rigtig argumentere imod. Derfor prøver jeg nu noget nyt!

8 kommentarer:

 1. Så er jeg tilmeldt som fast læser. Jeg synes det ser rigtig fint ud, med lidt farve på siden...

  -C

  SvarSlet
 2. Syntes ligesom Cille ovenover det er rigtig fint med lidt farve på bloggen!

  SvarSlet
 3. Tilmeldt!.. Synes i øvrigt det er dejligt at bloggen ikk er fyldt med skrammel der forstyrrer dit budskab - enkel og lige til - I like!

  SvarSlet
 4. Uh, desværre kan jeg ikke tilslutte mig de andres begejstring for bloggens design :-( Not good, I'm sorry to say. Voldsom farve og for kedeligt og uæstetisk. Synes din blog er rigtig god, så det er synd den ser så trist ud... Lidt mere spas på den elegante måde!

  SvarSlet
 5. Tak for tilmeldingerne og respons på designet. Er apparently virkelig dårlig til den slags, men tror også det er fordi at jeg ikke har nogen idé om hvordan jeg vil have bloggen skal se ud. Så kommer nok til at rode lidt rundt i det, det næste stykke tid.
  Vil allermest bare have fokus på teksten og ikke alt muligt andet udenomsstads, men jeg kan ikke rigtig bestemme mig for hverken farve eller opstilling. Alle forslag modtages med kyshånd, og hvis du har ekspertise indenfor feltet, hører jeg meget gerne fra dig!

  SvarSlet
 6. Fuck... måske er jeg bare til det kedelige?

  SvarSlet
 7. Har først lige fundet din blog men synts virkelig den er smart, nu ville jeg bare ønske at jeg boede i hovedstaden og ikke var 13, men derfor kan man jo stadig godt læse med :)
  Nu ved jeg ikke hvordan dit layout var før, men umiddelbart syntes jeg at det er lidt kedeligt nu :S
  Men prøv og hør, har snart haft min blog i et år, og først idag er jeg tilfreds med layoutet. Det handler også bare om lige at hitte ud af hvordan det fungerer når man skal justerer på det, og så når man har kigget på det lidt, finder man hurtig en ny ting man ikke kan lide og så skal det også laves om ;)

  thefashionfrog.blogspot.com

  SvarSlet