8. marts 2011

En ekstra skilling

Jeg skal ærligt indrømme at jeg aldrig selv har været det, men man kan altså tjene lidt ekstra ved at melde sig som forsøgsperson! Prøv at tjek forsoegsperson.dk og se om der er noget for dig, f.eks. søges lige nu forsøgspersoner til at smage på en æbledrik (jeg ved ikke lige om man får penge ud af det, men hey - gratis æbledrik!) og de søger også unge veltrænede mænd til et forsøg, hvor man kan score 500 bobs! Har du migræne kan du vende det til en moneymaker - 150,- pr. time du deltager i forsøget. Lad mig lige vide hvis du deltager, jeg synes det er lidt spændende ;-)

4 kommentarer:

 1. Hej Regitze.
  Jeg er selv på SU, så finder din blog super inspirerende. Hvem siger nej til et godt råd, når det handler om at spare penge ;-) Jeg er iøvrigt blevet fast læser. Du skal være velkommen til at kigge forbi.
  /C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvis man er interesseret i at være forsøgsperson skal man tjekke siden dagligt (ofte flere gange hvis det er muligt!!)

  Jeg deltager ofte i forsøg da jeg kun har et deltidsjob ved siden af studiet. Forsøgene giver mig penge til alt det "ekstra" i hverdagen ;)

  Stillingen som forsøgsperson kræver bare at man ikke har nåleskræk, kan håndtere smerte, er tålmodig (der er ofte en del ventetid) og generelt er sund og rask. De fleste forsøg kræver at man er ung og mand (desværre piger!).

  SvarSlet
 3. http://blog-land.dk/2011/03/pasuihovedstaden/ <--- just in case you havent seen it

  SvarSlet
 4. Ja - hva fa'n er det for noget med at det altid er mænd de skal bruge? Tsk! ;-)

  Jeg har luret blog-land, men tak for linket! Man bli'r sgu lidt stolt, når ens lille baby bliver omtalt!

  SvarSlet