13. februar 2012

HÅRD WEEKEND - HÅRDERE MANDAG

Ak - man må altid bøde for weekendes strabadser om mandagen og denne har været ekstra tuff, skulle jeg hilse og sige. Kom i seng kl. 9.20 søndag morgen efter vanvittig Egmont Marathon Café hvor jeg i dén grad fik drukket for Gl. 3.! Det var en episk fest - men jeg skulle nok være gået i seng lidt tidligere. Søndag var nemlig lidt hård med kun to timers søvn og tre arrangementer der skulle nås. Så er det godt at have nogle gode venner og familie, som har accepteret at man er altid er lidt tipsy om søndagen :-) 

Til gengæld glæder jeg mig over, at Gl. 3. vandt den gyldne kasse - så har alle mine tequilashots ikke været forgæves. Var der andre afsted på Egmont eller hvad har I lavet i weekenden?What else?  - Kyssede med fin fin mexi-agtig gut (som godt nok havde en ørn tatoveret på sit bryst og var ca. 160 cm høj - men FLOT skæg!) og har fået en besked fra en eller anden Frederik der håber at jeg kommer godt hjem til Frederiksberg. I didn't, hookede op med teenager igen. Slap nu af med det, Regitze. Det er også alt det skæg og hår på brystet, det er alle steder!

6 kommentarer:

 1. Årh tømmermænd. De fjerner al værdighed (hvis man ellers havde noget tilbage). Havde gæster fra J's arbejde til middag fredag. Har sjældent drukket så meget rødvin og snakket så meget om The Strokes (sætningen 'det er jo århundredets udgivelse' blev sagt ca 1000 gange). Sølle-sølle-sølle lørdag... Well well. Det lyder som om, du havde det sjovt. Og det tjente jo et godt formål. Dét er vigtigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder hyggeligt, især det der med rødvinen og Strokes-enighed ;-) Fremover skal jeg nok prøve at drikke mig fuld fredag i stedet for lørdag... Problemet var bare at jeg også var i byen torsdag, så der var ikke det vilde overskud fredag. Mayn. Og ja! Det tjente et godt formål: ergo er der ingen ko på isen! :-)

   Slet
 2. syns en dag du skal tage på druk inde hos mig ;) arbejder på cheap - nørregade 26 :P

  SvarSlet
 3. Min mandag var også sindssyg hård og faktisk er jeg ikke frisk endnu.. haha.. Overvejer om jeg er ved at være for gammel til at feste til kl.7 om morgenen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bange for at det er det der alder der slår benene væk under mig! Øv! Ny plan: fest kun til kl. 7 lørdag morgen - gå senest i seng kl. .... 5 (?) søndag morgen.

   Slet