8. januar 2012

Status på første uge af 2012

 • Rygestop: er kun faldet i fælden én gang (i ca. 8 timer og røg noget der ligner 50 cigaretter)
 • Druk: også kun en enkelt gang på årets første 8 dage. Imponerende. Det var her jeg røg de der 50 cigaretter. Det var også her min veninde og jeg lavede "what-to-do i 2012 listen" som jeg vender tilbage med en dag. Når jeg selv har læst den. Jeg er bange. Husker at jeg friede til fremmed - men flot - skægget journalist fra EB, hang ud med en teenager og brækkede mig af et whiskeyshot (ja - whiskeySHOT! Hang jo ud med teenager...). Min cykel er heller ikke rigtig kommet hjem endnu. Brugte dog næsten ingen penge på bytur!
 • Træning: har været til Latin Mix en enkelt gang. Sov over mig til Stram Op en enkelt gang. Har aflyst Zumba to gange. Næste uge! Starter ordentligt op i næste uge!
 • Økonomi: har brugt få penge hvis jeg selv skal sige det! Christiania Folkeaktie og 100 kr.'s sko er det eneste rigtige shopping jeg har gjort mig i. Derudover har jeg tjent mig 500 kr. til tilbudibyen.dk, været i biffen med to fribilletter - hvor jeg byttede den ene for slik, sodavand og popcorn og man tror det ikke, men lørdag aften brugte jeg hos de gamle hvor jeg vaskede tøj, åd åd åd, printede semesterprojekt og selvfølgelig fyldte nogle poser med mad til fryser og skabe. De er nu ikke værst, de der forældre.
 • Eksamenslæsning: har læst 18 sider. Jeg gider ikke snakke om det.
Alt i alt en okay start. HVIS IKKE JEG VAR GÅET HEN OG BLEVET SYG, god damn it. 

2 kommentarer:

 1. Det går da fremad ;-) Du skal nok klare det..

  Marie-Louise
  Posgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Haha, ja ;-) Det skal nok blive et herligt år!

  SvarSlet