19. januar 2012

BERLIN

Sidste år besluttede fire af mine studieveninder og jeg, at januar skulle byde på en tur til Berlin! Vi starter nemlig 4. semester op i februar og hvad er bedre end at starte med lidt rejsegejst? Hende der spareveninden med vagabond-skoene har fundet et alletiders (håber jeg) billigt hostel og vores flybilletter var også pænt overkommelige i pris. Aftalen går på at lave madpakker selv til frokost, for så at spise ude hver aften. Jeg glææææder mig! Nu til det store spørgsmål: har I nogle steder man SKAL se i Berlin? Noget sidegade-agtigt? Et sted der har helt fantastisk mad? Eller andet? Vi vil gerne have nogle råd, tak. Har ikke været i Berlin siden studietur i 2005. Det går op for mig i dette sekund hvor mange år siden det er - gisp...

6 kommentarer:

 1. Hej. Det jødiske museum synes jeg er en fantastisk oplevelse. Og så må i ikke snyde jer selv for en aften i clarchens (a med omlyd) ballhaus, det er virkeligt sjovt. Det ligger i Augustenstrasse eller Auguststrasse, i kan Google det da de har en hjemmeside. Og så kan jeg anbefale Gormanstrasse i Prenzlauerberg, og gaderne omkring. Fyldt med lækre vintage shops og andre små butikker. Sushi er iøvrigt vildt billigt i Berlin. God tur. Kh Christina

  SvarSlet
 2. MMmmmm Berlin. I er heldige, er I. Jeg er også nede med det jødiske museum, det er simpelthen en arkitektonisk perle! Der er studierabat, så husk studie-kort. Ellers vil jeg anbefale jer området omkring Kollwitz platz i Prenzlauer Berg- her er mange dejlige barer (fx Scotch und Sofa) og den fantastiske tapas-restaurent 'La Fil'.

  God tur, er slet, slet ikke misundelig :-)

  - I

  SvarSlet
 3. I skal tage til Gesundbrunnen og få en guidet tur (også på dansk) i beskyttelsesrummene i stationen. Det er virkelig spændende! Og ikke særlig dyrt. Men vær opmærksom på, at I ikke kan bestille plads, men bare skal møde op i god tid for at få en plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh, og her er en adresse hvor I kan læse mere: http://berliner-unterwelten.de/tur-1.13.9.html :)

   Slet
 4. Håber i får en rigtig fed tur!! :D

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde og gode! Jeg vil straks undersøge nogle af de fine ting der er blevet foreslået og glæder mig til at fortælle pigerne hvilke søde og hjælpsomme læsere jeg har :-)

  KH.

  SvarSlet