10. januar 2012

Årets første konkurrence

I troede vel ikke at det var slut med konkurrencerne på bloggen? Det er det i hvert fald ikke og her kommer årets første :-) 

I samarbejde med dealhunter.dk får en heldig læser nemlig 300 kr. at gøre godt med på selvsamme hjemmeside. Dealhunter.dk er en hjemmeside der samler de bedste tilbud i København og sender dem videre til dig. I kender måske konceptet - og for os på røven, er det jo himmelsk at kunne nyde godt af lidt brunch, massage, sushi og andet luksus i ny og næ. Du får 30-90% på dine deals hos dealhunter, så der er mange SU-kroner at spare! 

Tilmelding til konkurrencen foregår på bloggens facebooksideDu deltager i konkurrencen ved at udfylde kontaktformularen under tabben "VIND" i venstre side og skrive hvad der kan købes i dagens deal under 'message'. Find svaret her. Vinderen trækkes om en uges tid og jeg LOVER (x1000) at dine oplysninger kun bliver brugt i konkurrenceøjemed :-) 

Sponsoreret af: 3 kommentarer:

  1. Pick me pick me xD

    SvarSlet
  2. thihi det er lidt sjovt, jeg har købt dagens deal i morges, som gave til kæresten :p lidt snyd ;)

    SvarSlet
  3. Uh, det er også en god deal :-) Håber at han bliver glad for den! Og held og lykke i lodtrækningen, måske kan I begge to få glæde af en god deal jo.

    SvarSlet