23. juli 2011

Swapspot.dk

Har du besøgt swapspot.dk? Hvis ikke så kig forbi - det er en ny online markedsplads, hvor du gratis kan oprette annoncer. En gratis trendsales vil jeg kalde det - jeg selv er ret træt af deres høje gebyrer, VIP-priser og at det slet ikke er hersket af privatpersoner længere. Derfor byder jeg selvfølgelig swapspot hjerteligt velkommen, og har allerede lavet mig en bruger og oprettet annoncer. Kig forbi her og køb meget gerne Balenciaga tasken ;-) Samtidig kan du jo oprette din egen profil og sætte en masse stuff til salg, så du kan få råd til at nyde august med stil!

4 kommentarer:

 1. Det var godt nok på tide, at sådan en side blev åbnet. Trendsales har gjort sin side til en værre pengemaskine, til trods for at ideen om at købe/bytte altid har eksisteret.

  SvarSlet
 2. Jeg er så enig, så enig, Elena!

  SvarSlet
 3. Tak for informationen - Jeg har længe sukket over Trendsales, og den her side er da lige til at gå til, så TAK .. Har allerede sat til salg og handlet derinde :) - og super fint blog btw :)

  SvarSlet
 4. Fedt, Rikke. Jeg er også vild med swapspot, glæder mig til den bliver mere udbredt, så der kommer flere købere/sælgere :-) Tak for rosen, håber at se dig forbi i fremtiden.

  SvarSlet