16. maj 2011

Vind sommerfødder

                                              

"Hvad foregår der dog?" forestiller jeg mig at du tænker. Lad mig være hende, der udvider din horisont! Fiskene Gaffa Ruca som du ser på billederne, er i fulde færd med at gøre denne fod blød og sommerklar. De lever nemlig primært af døde hudceller (okay, det lyder en smule klamt) og sammen kan I erobre verden - Gaffa og dig! Et måltid til den, en sommerfod til dig. Badabing! Jeg har aldrig selv prøvet det, på trods af at jeg stødte på behandlingen konstant i Thailand sidste år, men jeg skal virkelig ha' stukket mine fødder ned i sådan et bassin en dag. I mellemtiden vil jeg i samarbejde med de gode Aquarium Wellness udlove en basic behandling til en af jer - skønne bloglæsere - og alt du skal gøre for at deltage er, at sende en mail til reg.engelhardt@gmail.com hvor du skriver "Aquarium Wellness" i emnefeltet. Held og lykke. Som altid finder jeg en vinder søndag.

10 kommentarer:

 1. Puh ha det kan jeg ikke lige overskue. Jeg synes at den der vinder skal love at dele oplevelsen med os andre, for på en eller anden måde virker det en smule grænseoverskridende!
  Held og lykke til dem der tør!
  KH Christina

  SvarSlet
 2. Altså dele på den måde, at vi skal høre om det ;-))
  -Christina

  SvarSlet
 3. Det var en god idé, jeg kan spørge vinderen om denne er interesseret i at skrive om oplevelsen :-)

  SvarSlet
 4. Ej, altså, det er jo en fantastisk konkurrence :-) Min veninde og jeg har netop snakket om den slags behandling for et par dage siden, fordi hun selv skal prøve det :-) Jeg må fluks deltage!! Og deler gerne oplevelsen hvis jeg vinder ;)

  SvarSlet
 5. Jeg tror virkelig også det er fedt, og alle jeg snakker med siger "Ej, det vil jeg SÅ gerne prøve!". Herligt at du vil dele, hvis du vinder, LC :-)

  SvarSlet
 6. Hej Regitze.. Jeg kan ikke sende en mail til dig, den bliver ved med at sige fejl, men jeg vil super meget gerne deltage i konkurrencen!! Mvh Carina

  SvarSlet
 7. Hej C. Sorry - det var mig der lige havde lavet en fejl! Jeg noterer dig i konkurrencen, men det skulle gerne virke nu :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak :-)

  SvarSlet
 9. Åh, det vil jeg simpelthen så gerne prøve! - Og jeg vil også meget gerne skrive om det. Nu har jeg lige jamret på min blog over, at der sker for lidt, så det vil da være one big improvement, hvis jeg kan blive spist af fisk!

  Min bror bor i Malaysia, og har prøvet det. Han har fortalt, at de har fisk i flere størrelser i hans lokale wellnesscenter. De største fisk kildrer så meget, at det er de færreste der kan have fødderne nede hos dem, uden at sidde og grine højt. Meget munter behandlingsform :D

  SvarSlet
 10. Haha - ja det kunne helt sikkert blive et sjovt blogindlæg!

  Hvor er det nice, jeg går også og leger lidt med tanken om at prøve det selv, er dog virkelig kilden, så tror jeg skal have nogle meget små fisk til at spise mig :D

  SvarSlet