25. april 2011

Vind et ophold på Hindsgavl Festival!

I denne uge har jeg æren af at udlodde
en endagsbillet med overnatning for to personer til Hindsgavl festival! Præmien gælder én dags ophold på musikfestivalen for 2 personer i dobbeltværelse med halvpension. Alle dage under festivalen er mulige, undtagen 5., 6. og 7. juli. Alle konkurrence-deltagere kan selvfølgelig bestille et ophold til ungdomspris, og hvis man vinder og har bestilt inden konkurrencen slutter, får man hele 2 dage for 2 personer gratis + pengene tilbage fra købet, hvis de 2 dage er nok.


Festivalen foregår på Hindsgavl Slot i Middelfart i juli. Det er uden tvivl den mest tjekkede, hyggelige og livlige klassiske musikfestival i Europa med helt fantastiske musikere – mange er intet mindre end verdensstjerner. For at få det meste/bedste ud af festivalen skal man bo nogle dage på slottet og prisen kan godt afskrække mange unge. Derfor giver de 40% rabat til ”unge” under 35, hvilket gør, at man kan bo og spise på slottet i f.eks. 3 dage for prisen på en Roskilde Festival billet – 600 kr./dag inkl. halvpension og overnatning i dobbeltværelse. Man kan også nøjes med 1-2 dage. Det er sguda studievenligt! Se mere på www.hindsgavlfestival.dk, hvor I bl.a. kan tjekke kunstnerne ud!

Skriv en mail til reg.engelhardt@gmail.com med emnet 'Hindsgavlfestival' og du deltager i konkurrencen, der helt ekstraordinært løber i to uger, fordi det er sådan en fantastisk præmie! 

2 kommentarer:

  1. Gør noget ved det! Det er de bedste omgivelser at høre kammermusik i - og så er det rart for os gamle at se nogle (flere) unge mennesker blandt publikum. Mærkeligt nok er tilhørerne til klassisk musik overvejende gamle, selv om de udøvende er unge.

    SvarSlet