31. marts 2011

Gratis rejseforedrag med Apollo

Discover by Apollo afholder gratis rejseforedrag på Hotel Hilton CPH - og du kan komme med. Du skal blot tilmelde dig ved at følge instruktionerne på denne her side og kan selv vælge hvilke rejsemål du ønsker at bruge en aften på at drømme dig til :-)
Hvis du ankommer i bil er der gratis parkering, og du får rabat på hotellets aftenbuffet, hvis du ønsker at spise på Hilton efter foredraget. Det er dog rimelig pebret... 


Eneste problem er, at de ikke rigtig skriver datoerne på, mener dog at have læst et sted at de afholdes i april... Men man kan jo melde sig til - så kommer der nok en dato ;-)


Hold nu op hvor er jeg blind! Der STÅR datoer hvis man følger linket - jeg havde bare ikke lige luret dem. Datoerne følger her: 
18/4 - Thailand og Israel/Jordan.
26/4 - Cuba og Indien/Nepal
28/4 - Egypten og USA


My bad! 

3 kommentarer:

  1. Ej hvor fedt hvis man kan komme til gratis rejseforedrag :-) Ville bare være rart med nogle datoer :-)

    SvarSlet
  2. Ja meget, leder efter en e-mail adresse hvor jeg kan skrive til Discover by Apollo - jeg kigger lige videre på det i aften :-) Men hvis der er nogen der får besked tilbage via mail, så sig lige til!

    SvarSlet
  3. Så er datoerne fundet, det var slet ikke så svært, haha! Og jeg nåede endda at skrive en mail til dem for at spørge. Pinligt. Nå, godt foredrag til dem der tager afsted:)

    SvarSlet