7. februar 2011

Vind Clean Start Kit fra DermalogicaDet glæder mig at fortælle jer at en heldig læser i denne uge (og faktisk også i næste - og næste igen!) kan vinde lækker skønhedspleje! I denne uge er det Dermalogica der har sponsoreret en lækker præmie - nemlig et Clean Start Kit. Du kan se på billedet hvilke produkter det indeholder og læse meget mere om dem her. Er du Dermalogica fan, så smut ind på facebook og 'synes godt om' deres fanside - så er du altid opdateret på hvad de går og roder med. Tjek også Clean Start Kits helt egen facebookside!


I kender smøren - send en mail til mig på reg.engelhardt@gmail.com med emnet 'Dermalogica', så trækker jeg lod på søndag. Jeg har modtaget en mail med forslag om hvordan konkurrencerne ellers kan foregå - hvad synes I? Er I tilfredse med at sende en mail eller vil I hellere skrive en kommentar til indlæggene f.eks.? Smid gerne din mening.

5 kommentarer:

 1. syntes det en god ide med at smide en kommentar er fedt og se hvor mange konkurrenter der er og hvem der vinder.

  SvarSlet
 2. Jeg synes også det ville være lidt nemmere bare at kunne smide en kommentar, når man nu allerede er inde på selve indlægget :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hellere at man bare kan smide en kommentar.

  Muuuligvis er det fordi jeg ikke vil det nok, men får simpelthen ikke taget mig sammen til at deltage, når jeg først skal åbne-email-hvad-var-det-nu-adressen-var-hvad-skal-jeg-nu-finde-på-at-skrive...

  Uanset hvad er det smååkt at du lave disse give aways, så det er jo op til dig :)

  SvarSlet
 4. Hvor cool Regitze at du forkæler dine læsere ;o) A

  SvarSlet