4. februar 2011

Hør musik og drik champagne i aften

Som jeg skrev den anden dag - modeuge = gratis stuff.


Bl.a. kan du i aften opleve Giana Factory live i MONKI, de spiller et sted mellem kl. 18 og 21. Alternativt kan du smutte forbi Armani og høre DJ MIIIKE SHERIDAN (jeg har et vildt crush på ham, efter jeg så ham på Roskilde i... 09?) give den gas. Eller, han spiller bare baggrundsmusik, but still! Mens du tuller rundt kan du smage på eksklusiv chokolade og drikke champagne. Armani holder også åbent mellem kl. 18 og 21. Inden alt dette kan du smutte forbi butikken Another Nué og drikke champagne - det er mellem kl. 16 og 18, så du kan passende nå at drikke dig en lille boblebrandert på inden du valser videre til de to andre butikker.
Blot et lille udpluk - der sker mange andre ting. Tjek indlægget her.


Ps. Var der nogen der var i Urban Outfitters i går? Nåede det ikke selv (damn you, busstrejke), men hørte at der var den vilde kø?


GOD WEEKEND!

2 kommentarer:

  1. Der var mega kø, men den gik alligevel hurtigt fremad, dog nåede jeg ikke selv at få en goodie bag og der var mega kø til drinks. så ja det var ikke en succes for mit vedkommende, men så en masse piger sidde på gulvet og juble over deres goodiebags, så godt må det have været :)

    SvarSlet
  2. Uh, jeg bliver helt misundelig! Men FEDT at der var nogle der fik fingrene i lækre goodybags :)

    SvarSlet