23. januar 2011

Hurra og tillykke

Hurra og tillykke til vinderen af de lækre Nilens Jord produkter. Dem var I vilde med, hva? I morgen kan I vinde lækre stylingprodukter til håret! 


Nu vil jeg tage på DalleValle med en veninde, jeg har nemlig vundet et gavekort dertil og det skal bruges på brunch! Husk at du kan spise til halv pris derinde hver lørdag, søndag, mandag og tirsdag mellem 17 og 23. Deres brunch koster 69,- hvilket jeg anser for ret billigt for cafébrunch; om den så smager derefter vil jeg undersøge, men jeg håber det ikke :-)


GOD SØNDAG!

12 kommentarer:

 1. hejsa

  skøn side du har:-)

  vil bare lige høre om du nogensinde skriver her på siden hvem der vinder? ellers kan man jo tro at ingen rent faktisk vinder nogensinde??
  mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette.

  Nej, jeg vælger ikke at udlevere folks navne, da jeg ærligt ikke mener at det er andre folks sag, og da folk tit kan få ondt bagi over den slags, især hvis én har vundet f.eks. 2 gange (har jeg selv oplevet). Men jeg lover dig at folk vinder og har overvejet at få vinderne til at smide en besked på facebook, hvis de er OK med at folk ved de har vundet - er dog ked af, hvis du tror at jeg lyver.

  KH Regitze

  SvarSlet
 3. Jeg synes sgu det er meget rart at os der vinder (høhø) selv kan sige det hvis vi vil :)Har forresten lige modtaget produkter fra Dermalogica - and i love. Er blevet afhængig af den lille og meget nuttede læbepomade!Jeg synes at den måde du driver denne fede side på, er top dollar! :)
  Matilde

  SvarSlet
 4. Jeg har vundet lakridser:)

  SvarSlet
 5. Hejsa Mette... Jeg var så heldig at vinde et gavekort til ILVA som jeg har modtaget med posten :-)

  Så der ER altså nogen der vinder:D

  Ellers FANTATISK blog Regitze...

  Knus Camilla..

  SvarSlet
 6. @Mette, jeg var så heldig og vandt to gange ( jeg vinder ellers aldrig noget ) neglelak fra Tromberg og Safety5days Antiperspirant.

  Ellers en skønt blog Regitze!

  hilsen Mareike

  SvarSlet
 7. Hallo,

  Jeg har været så heldig (sorry) at vinde to gange. Helt i starten hvor der var en mentholatum pakke man kunne vinde (som jeg forresten har haft rigtig meget gavn af) og i dag har jeg været så heldig at vinde nilens jord produkter! (Om jeg er tæt på lykke, kan man sgu godt sige).

  Selvom jeg forstår at folk kan blive skeptiske over, om hvorvidt nogen overhovedet vinder når der ikke kommer navne op forstår jeg godt. Men det er faktisk rart ikke at få skrevet sit navn nogen steder (som Matilde siger det).

  mvh Elena

  SvarSlet
 8. Hejsa

  Jeg var den heldige vinder af de lækre produkter fra MELISSA! (jeg vinder bare aldrig noget) Elsker økologiske skønhedsprodukter uden tilsætningsstoffer og dejligt at de for en gangs skyld ikke er himlende dyre når jeg skal ud at generhverve - de er jo for lækre! :)

  Mvh Carina

  SvarSlet
 9. Det var Peder Oxe gavekort til mig :D

  I LOVE THIS BLOG

  // DITTE

  SvarSlet
 10. Jeg har vundet knor suppe og sovs ;) .. Men synes det er dejligt man selv vælger om man vil have sit navn frem eller ej :)

  SvarSlet
 11. Jeg er den heldige vinder af et gavekort il Illum - og jeg er vild med det;D

  Mvh. Ditte

  SvarSlet
 12. jeg har ikke vundet endnu heller men håber også på jeg er heldig snart:-)der er jo nok mange om budet. super fin blog du har.

  mvh jenny

  SvarSlet