19. december 2010

Rejsegavekort, snaps og ugens vinder!

I dag er det sidste dag du kan aflevere konkurrencekuponen i din matasbutik, hvis du vil være med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000. Skynd dig at find den i din tilbudsavis eller udfyld én i matas, for hvem kunne ikke godt bruge en lille rejse væk fra det kolde nord? 


Da man var lille kunne man slippe fra at give forældre og bedsteforældre de grimmeste hjemmelavede ting til jul. Den går ikke længere, men man kan sagtens være kreativ og spare penge på hjemmelavede gaver alligevel. Min veninde fortalte i går om en rigtig fin hjemmelavet julegave. Den kan ikke nås til i år, men skriv dig det bag øret og glæd de gamle i familien med en billig gave til næste jul:
Et par måneder før jul købes en flaske vodka, hvori der puttes dadler og kardemomme. Lad det så trække indtil jul - hæld det i mindre flasker og smid en kreativ og hjemmelavet etikette på - og voila: hjemmelavet julesnaps fra yndlingsbarnebarnet. Det skulle ovenikøbet smage rigtig dejligt og julet!


Desuden har jeg trukket lod om øreringene fra blingeling og vinderne er fundet. Tak for de søde beskeder i de tilsendte mails, det er dejligt at høre at bloggen kan bruges!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar