6. december 2010

Madplaner

Er der noget, jeg hader at bruge penge på til hverdag, så er det mad. Jeg vil meget hellere bruge penge på at gå ud og drikke øl, høre musik og have det sjovt. Men jeg kan også enormt godt lide god mad, og det kan være lidt svært, at få de to ting til at mødes på midten. En start kan være, at finde billige madplaner på nettet. F.eks. har magasinet mad lavet nogle rigtig fine og billige ugemenuer, som gør at man får billig og varieret mad. Det kan godt gå hen og blive lidt kedeligt, kun at veksle mellem dem, men så kig lidt rundt på deres hjemmeside og bliv inspireret. Tjek også deres 'tøm køleskabet' funktion, hvis du har en masse ingredienser, men ikke ved hvordan det skal bruges.


Glædelig 6. december - jeg håber at jeres weekend har været ligeså god som min; døjer med 2. dags tømmermænd, suk! Der kommer snarest en konkurrence op her på bloggen :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg har kun positivt at sige om madplanerne på ovennævnte side. Kører nærmest slavisk efter dem, og må tilkendegive, at man virkelig kan lave "god mad" for billige knaster!
  Der er 11 uge-madplaner til rådighed, og kører man efter dem (og medregner, at man måske spiser ude (eller ta'r sig en rugbrødsmad i stedet for) i hvert fald en gang om ugen), så er det kun omtrent 4 gange årligt, at man får samme ret; det er da rimelig varieret! :)
  Dog vil jeg lige nævne, at man skal være rimelig opmærksom på holdbarheden af de forskellige råvarer på indkøbslisten, da den jo er beregnet til, at man køber det hele ind på én gang, og hvis man - som enhver stolt (og selverkendende) studerende - køber ind i Fakta/Netto/Aldi/Rema, så er sidste-anvendelses-datoen altså som regel lige et par dage mindre sammenlignet med Brugsen/Irma/Føtex/Kvickly, hvor størstedelen af det segment MagasinetMads læsere nok handler! (Det har jeg overhovedet intet belæg for at sige, men lidt fordomme har man vel lov at have :)!).
  Sharing is Caring!

  SvarSlet
 2. Thumbs up, Daniel, and so true! Især hvis man køber nedsat kød, skal man holde øje med sidste salgsdato. Meget af det kan dog fryses ned, og så tøes op igen lige inden brug - det kræver blot lidt planlægning.

  SvarSlet